Degvīna „BELENKAJA” augstā kvalitāte tiek iegūta pateicoties speciālai ogļu filtrācijai – viena no efektīvākajām attīrīšanas metodēm. Izejot cauri ogļu filtram, degvīns piesātinās ar skābekli un iegūst ideālas garšas notis. Ogles atklāj izsmalcinātu aromātu un patīkami maigu alkoholiskā dzēriena garšu.

Tikai „BELENKAJA” ražotne izmanto ogļu filtru, kura garums sasniedz 13 metrus.

Šo efektīvo metodi izgudroja 1881. gadā un tā tika uzlabota nākamo 135 gadu laikā.

Unikāls izejmateriāls, kuru izmanto filtrācijas procesā, ir aktivētas bērzkoka ogles, kuras ir izveidotas no bērza – krievu tradicionālā koka. Bērzkoka ogles ir labākais dabīgais absorbents, kurš visefektīvāk attīra degvīnu no kaitīgiem piemaisījumiem.

Pateicoties „BELENKAJA” produkcijas nemainīgai augstai kvalitātei, dzērienam, kategorijā „Degvīns”, sešas reizes tika piešķirta prēmija „Gada produkts” – 2003,2014,2015,2016,2017 un 2018. gadā un līdz ar to „BELENKAJA” ir vispārdotākais degvīns Krievijā.

”BELENKAJA ZOLOTAJA” tiek gatavota uz izvēlētā kviešu spirta “Alfa” bāzes, kas degvīnam piešķir brīnišķīgu maigu garšu un patīkamu maigu aromātu. Rīsu un rozīņu dabīgais uzlējums  šim dzērienam piešķir vēl lielāku juteklīgumu.

”Alfa” spirts  daudzos fizikālajos un ķīmiskajos rādītājos ievērojami pārsniedz parasto ”Lukss” spirtu un piešķir degvīnām vēl lielāku vērtību „BELENKAJA” garšu linījā.

 

06.08.2020

SIA Berlat Trading