Kungu alus – tradicionāla Latviešu alus garša!

BRĪVIEM KUNGIEM BRĪVIEM BŪT,
NEĻAUJ RĪKLEI SAUSAI ŽŪT-
KAS PĀR SAVU DZĪVI VALDA,
ALUS ĪSTS UZ VIŅA GALDA!

Alus brūvētāji ievēro vecās Latviešu alus brūvēšanas tradīcijas – alu tiek brūvēts tikai no tīra ūdens, miežu iesala un apiņiem. Ūdens priekš alus tiek savākts no 150 metru urbuma un tiek izvadīts caur moderniem filtriem ūdens attīrīšanai.

Alus gatavošanā izmanto tikai gaišo un karameļu iesalu vai vairāku miežu iesalu kombināciju. Smaržīgie rūgtie apiņi tiek ievesti no Vācijas apgabala „Hallertay” un Čehijas „Saaz” apgabala, kas ir slaveni ar savu apiņu audzēšanu. Šī apiņu kombinācija piešķir alum unikālu garšu un aromātu. Alus tiek raudzēts mūsdienu tvertnēs, izmantojot īpašu alus raugu ar zemu vai augstu fermentāciju.

Alus nesatur piedevas, konservantus un krāsvielas, tikai dabīgas sastāvdaļas.

Ir pieejāmi trīs veidi: Kungu Tradicionālais, Kungu Senču, Kungu Dzintārā.

DZINTARJŪRA ZVĪĻO ZILI ZAĻA,
VĒTRA PUTO JŪRAS MALĀ!
MIESTIŅŠ PUTO KAUSIŅĀ,
LAISTĀS SAULE ZĪTARĀ!

VIEGLS ALUS VIEGLAI DZĪVAI,
BRĪVU KUNGU ĪSTAI BRĪVEI –
SENČU ALU KAUSĀ LEJ 
UN LĪDZ RĪTAM LEJ UN LEJ!

 

10.08.2020

SIA Berlat Trading